Mensen

Berdie Olthof
partner / landschapsarchitect
Yoran van Bohemen
partner / landschapsarchitect

Femke Visser
partner /landschapsarchitect / stedebouwkundige

Yttje Feddes
adviseur / landschapsarchitect
Jose Schevers
bureaumanager

Rick Lensink
landschapsarchitect

Martijn Noordermeer
projectleider / landschapsontwerper
Esther van der Tuin
landschapsontwerper

Lisanne Struckman
landschapsarchitect

Yifan Zhang
stagiair

Bureau Feddes/Olthof is in 2006 opgericht door Yttje Feddes en Berdie Olthof. Feddes/Olthof bestaat uit een hecht team van landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen, onder leiding van Berdie Olthof, Yoran van Boheemen en Femke Visser. We maken aansprekende ruimtelijke ontwerpen voor een vitale en duurzame leefomgeving. 

Het opdrachtenpakket is divers: van concrete inrichtingsplannen tot ruimtelijke plannen voor landschappen en steden, de doorvertaling van cultuurhistorisch onderzoek naar ruimtelijke toekomstvisies, de inpassing van infrastructuur en de ruimtelijke opgaven die samen hangen met de energietransitie. Afhankelijk van de opgave zoeken we samenwerkingsverbanden met andere bureaus. In projecten gaan we graag de dialoog aan met bewoners en belanghebbenden.

 Het handelsmerk van Feddes/Olthof landschapsarchitecten is een frisse kijk op de opgave en plezier in samenwerken.

Vacatures

Stage


Feddes/Olthof Landschapsarchitecten heeft vanaf januari 2019 weer plaats voor een stagiair(e). We zoeken een enthousiaste, inventieve student die plezier heeft in ontwerpen en tekenen. We hebben een gevarieerd werkpakket, waarin het ruimtelijk ontwerp centraal staat.

Sollicitaties met curriculum vitae en een beknopt portfolio kun je sturen naar femke@feddes-olthof.nl tav Femke Visser.