Over ons

 

Feddes/Olthof Landschapsarchitecten maakt aansprekende ontwerpen voor een vitale en duurzame leefomgeving. Soms is dat een concreet inrichtingsplan, soms een toekomstscenario voor een regio.

Onze ontwerpen zoeken steeds de verbinding tussen verschillende functies: een parkontwerp dat waterberging integreert, een stedenbouwkundig plan met oog voor biodiversiteit, een dijkversterking die bijdraagt aan cultuurhistorisch herstel of een energie-eiland als onderdeel van de kustverdediging. 

We vormen een hecht team van landschapsarchitecten onder leiding van Berdie Olthof, Yoran van Boheemen en Femke Visser. In projecten gaan we graag de dialoog aan met bewoners, belanghebbenden en professionals; van keukentafelgesprek tot ontwerpatelier. 

Ons handelsmerk is een frisse kijk op de opgave, betrokkenheid en plezier in samenwerken.

Ons team

Berdie Olthof

Berdie Olthof
Landschapsarchitect / Partner

Yoran van Bohemen

Yoran van Boheemen
Landschapsarchitect / Partner

Femke Visser

Femke Visser
Landschapsarchitect / Stedebouwkundige / Partner

Yttje Feddes

Yttje Feddes
Landschapsarchitect / Adviseur

Jose Schevers

José Schevers
Bureaumanager

Rick Lensink
Landschapsarchitect

Martijn Noordermeer

Martijn Noordermeer
Landschapsontwerper / Projectleider

Esther van der Tuin

Marlies Doesburg
Landschapsontwerper

Lisanne Struckman

Lisanne Struckman
Landschapsarchitect

Roel Theunissen
Landschapsarchitect

Vacatures

 

Junior Landschapsontwerper/-tekenaar, 32 uur

We zoeken iemand die grafisch sterk is, plezier heeft in het verbeelden van plannen en verschillende tekentechnieken beheerst: handschetsen, Adobe CS pakket en AutoCad. Ervaring met GIS is een pré. We bieden een afwisselend werkpakket (zie onze projecten), goede arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving.

Reacties met curriculum vitae en portfolio graag voor 23 augustus mailen naar onze bureaumanager José Schevers, jose@feddes-olthof.nl.

 

Landschapsarchitect, 32 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een landschapsarchitect, liefst met een aantal jaren ervaring, om ons team te versterken. We zoeken iemand met een open en onderzoekende houding, die plezier heeft in ontwerpen en grafisch sterk is. We bieden een afwisselend werkpakket (zie onze projecten), goede arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving.

Reacties met curriculum vitae en portfolio graag voor vrijdag 6 september mailen naar onze bureaumanager José Schevers, jose@feddes-olthof.nl.
 
Sollicitatie insturen →